toiminnanohjaaja 

Tiina Ruonala 

 


Minulla on sosiaali- ja terveysalan koulutus sekä vahva työosaaminen. Teen työtäni positiivisella asenteella ja haluan tarjota luotettavia kotiin vietäviä palveluja. Olen perusteellinen työssäni. Asiakkaan terveydenhoito on tehtävä parhaalla mahdollisella osaamisella. Samoin myös kodinhoito. Näiden lisäksi ystävällinen palvelu, välittävä ja kiireetön kohtaaminen ovat palvelumme tukipilarit.

Espanjassa toimin itsenäisenä hoiva-alan ammatinharjoittajana. Potilasturva on minulle tärkeintä niin Espanjassa kuin kotimaassakin. 

Suomessa aloitin kotiin tarjottavat hoivapalvelut 27.3.2023. Toiminta-alueet ovat Espoo ja Helsinki. Olen Valviran Terhikki rekisteriin kuuluva hoitaja ja minulla on Aluehallintoviraston lupa toimintaani. 

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut aloitti toimintansa Aurinkorannikolla 2013.  

Koronapandemian hellitettyä, aloitin kotiin vietävät palvelut Espanjassa uudelleen helmikuussa 2022. Koronan aikana iso osa Aurinkorannikon suomalaisista palasi kotimaahan.   

Työtäni Aurinkorannikolla ohjaa pitkä kokemus ja ammattitaito. Puhun sujuvaa espanjaa ja tunnen ulkosuomalaisten arjen, sekä Espanjan sosiaali- ja terveydenhuollon eri palvelut.

Aurinkorannikolla palveluja on tarjolla kaikille ikäryhmille ja eri tarpeisiin. Kotihoidon, lastenhoidon, avustajapalvelun ja hoivakotipalvelujen lisäksi tarjoamme kotisiivouksia.

Kotihoito mahdollistaa mielekkään ja turvallisen elämän asiakkaan omassa kodissa mahdollisimman pitkään.  Silloin kun tarvitaan 24h hoitoa on hoivakoti paras ratkaisu.

Kaikki palvelut ja niiden hinnat ovat esillä näillä kotisivuilla.

Tervetuloa asiantuntevien palvelujen pariin!

Sydämellisesti toivottaen, 

Tiina Ruonala

Puh. +358 46 6143854 tiedustelut ja varaukset 

sähköpostitse : casa-angelito@hotmail.fi