SENIORS PALVELUASUNNOT JA VANHAINKODIT 

Palveluohjaus Seniors-ketjun palveluasuntoihin ja vanhainkotipaikkoihin. Tiedustelut:
Puh. +358 46 6143854 ja casa-angelito@hotmail.fi

Seniors palveluasunnot,Seniors Torrequebrada, sijaitsevat Benalmadenassa. Huoneistoissa on 1 mh, olohuone, pieni keittiö, iso kylpyhuone ja terassi tai parveke. Useissa palveluasunnoissa on merinäköala. Kaikki palveluasunnot ja vanhainkodin huoneet ovat suunnitellut liikuntaesteisille. Palveluasunnot ovat kalustettuja, mutta niihin voi tuoda halutessaan myös omat kalusteet.

Lemmikit ovat tervetulleita palveluasuntoihin.

Palveluasunnoissa on ilmastointi ja lämmitys. Jokaisessa asunnossa on turvahälytin ja toinen hälytin on mukana kuljetettava. Asuntojen perusvarustukseen kuuluu TV, pesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, liinavaatteet, pyyhkeet, keittiön astiat ja ruoanlaittovälineet.   

Palveluasuntojen vuokraus

Huom! Seniors hinnat nousseet 15.3. 2023 alk. Uudet hinnat alla.

Pitkäaikainen

Vuokra 792 eur / kk + sähkö kulutuksen mukaan. Vesimaksu ja 1h siivous / vko sisältyvät vuokraan. Vuokrausajan pitkäaikaisella sopimuksella voi sopia alk. 1 kk:sta aina pidempään vuokraukseen. Vuokraukseen ei sisälly vuokravakuutta.

Lyhytaikainen

Seniors palveluasunnon voi vuokrata lyhytaikaisella vuokrauksella alk. 1 vrk / 43 eur

Lyhytaikainen vuokraus sopii loman viettoon ja palveluasumisen kokeiluun Seniorsissa.

Lisäpalveluja on ostettavissa vanhainkodin palveluista, kuten fysioterapia, pyykinpesu, sairaanhoidon palvelut jne.

Palveluasuntojen oma ravintola tarjoaa aamiaisen hintaan 4,60 eur / päivä, lounaan / päivällisen hintaan 10,50 eur / päivä. Varattava ravintolasta ennen aterioille menoa. Seisova Buffet-pöytä.

Vanhainkoti Seniors Torrequebrada

Lyhyen esim. toipumisjakson voi varata vanhainkodista hintaan 69,97 eur / vrk sis. asumisen 2- hengen huoneessa. 1-hengen huoneessa hinta on 94,53 eur / vrk.  Hintaan sis. 3 ateriaa / päivä, sekä fysioterapia, toimintaterapia, lääkäripalvelut ja 24h hoiva. 

Kuukausihinta on 2099 EUR 2- hengen huoneessa ja 1- hengen huoneessa hinta on 2836 eur. Kuukausihintaan sisältyvät samat palvelut kuin lyhyen jakson hintaan. 

Seniorsin uudet hinnat ovat voimassa ajalla 15.3- 31.12.2023.  

Hinnat sis. Alv / Iva

Benalmadenan Seniors Torrequebradasta on lyhyt matka Malagaan ja rannikon muihin kaupunkeihin. Alueella on useita sairaaloita. Palvelut ovat helposti saatavilla.

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelujen palvelumaksu Seniors palveluasunnoissa ja vanhainkodeissa

Palvelumaksu maksetaan kertamaksuna kun huone tai palveluasunto varataan. Palvelumaksu on 50 eur. Maksu sis. palveluohjauksen, laskutuksen, näytön ja tulkkauksen.

Asiointipalvelut ja hälytyskäynnit 

Asiointipalvelut voivat olla apu ja tulkkaus lääkärin tapaamisella, fysioterapeutin tapaaminen asukkaan kanssa tai käynti sairaalassa ym. 

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut hoitajan vierailu vanhainkodin asukkaan luona, asukkaan vaatteiden nimikointi, lääkkeiden ja vaippojen toimitus, sekä asiakkaan tilaamien muiden tarvikkeiden vienti.

Asiointipalvelut hintaan 20 eur / h. Lisäksi hoitajan meno-paluumatkat 5 eur Seniors Torrequebrada- Fuengirola. Sovi hoitajan käynnit aina hyvissä ajoin jotta pystymme varmistamaan palvelun.Voit myös tilata jatkuvan kotihoidon tai kotipalvelun palveluasuntoihin.

Hälytyskäynnit 2h varoitusajalla 40 eur / käynti Seniors Torrequebradassa. Lisäksi hoitajan matkat 5 eur. 

Työntekijän matkat Seniors Torre del Mar ja Seniors Rondaan määräytyvät julkisen liikenteen hintojen mukaan / meno- paluu. 

Muuta tärkeää tietoa

Seniors Torrequebradan palveluasunnoilla on lämmitetty uima-allas, sauna, ravintola ja kirjasto. Ostettavia lisäpalveluja on runsaasti mm. jalkahoito, fysioterapia, kampaamo-parturi, kuntosali jne.

WIFI toimii sekä palveluasunnoissa että vanhainkodissa. Ei erillismaksua käytöstä.

Vanhainkodilla on monipuolinen viikko-ohjelma vapaa-ajan toimintoja.

Seniors Torrequebrada sijaitsee luonnonkauniilla paikalla rinteessä, mistä on lyhyt matka rantaan, Mercadonaan ja kaikkiin palveluihin. Maasto on mäkistä alueella. Taksiasema ja bussipysäkki ovat lähellä. 


Seniors Torrequebradan palveluasunnon terassi.

Palveluasuntojen uima-allas on lämmitetty talviaikaan ( +30 *c ).

Palveluasunnoilla on oma tasokas kuntosali.

Palveluasunnoilla on oma ravintola.

Seniors Torre del Mar ja Seniors Ronda vanhainkodit

Seniors Torre del Marissa ja Seniors Rondassa on saatavilla 1-2 hengen huoneita sairaanhoidon- ja lääkärinpalveluin. Hintaan sis. asuminen, 3 ateriaa / päivä, fysioterapia ja 24h hoiva.

Vanhainkodeissa ovat kuntosali, kirjasto, isot viheralueet, fysioterapia, jalkahoito, kampaaja-parturi jne.

Viikoittaista ohjelmaa ja retkiä tarjolla.

Runsaasti lisäpalveluja ostettavissa hoivan lisäksi.

Seniors Torre del Mar on paikallisasutuksen keskellä, kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitseva viehättävä linnamainen vanhainkoti. Hospital Comarcal de la Axarquia sairaalaan on vain 300 m.

Seniors Ronda on kauniilla paikalla luonnon keskellä. Seniors Rondassa on upeat näköalat ja lyhyt matka Rondan kaupunkiin. Alueen sairaala Hospital Comarcal on alle 10 min. ajomatkan päässä vanhainkodilta. 

Varaa aika Seniors näyttöön! 

Seniors Torrequebrada on vanhainkotipalvelujen johtotähti, koska se palvelee lähimpänä Costa del Solin suomalaisia eläkeläisiä ja siellä on myös palveluasuntoja itsenäisesti pärjääville asukkaille.

Seniors Torre del Mar on uusi tulokas ja suuren kysynnän vuoksi näytöt alkavat myös Torre del Marissa, Costa Tropical rannikolla. 

Torre del Marin vanhainkoti on toipumispaikka sairaalasta kotiutuessa kun vielä tarvitsee 24h hoivaa ja turvallista ympäristöä. Vanhainkodista on varattavissa huone yhdelle tai paikka kahden hengen huoneessa. 

Asukkaaksi voi tulla alk. 1 vrk ja jatkuen aina useampiin viikkoihin, kuukausiin tai vuosiin. Vanhainkoti on ikäihmisen koti tai varakoti toipumisen ajaksi kun hän tarvitsee apua 24h / vrk.