SENIORS PALVELUASUNNOT JA VANHAINKODIT 

Palveluohjaus Seniors-ketjun palveluasuntoihin ja vanhainkotipaikkoihin. Tiedustelut:
Puh. +34 643941001 tai +358 46 6143854
 
casa-angelito@hotmail.fi

Seniors palveluasunnot,Seniors Torrequebrada, sijaitsevat Benalmadenassa. Os. Residencia de mayores Seniors Torrequebrada, Calle Carabela, Nueva Torrequebrada.

Huoneistoissa on 1 mh, olohuone, pieni keittiö, iso kylpyhuone ja terassi tai parveke. Useissa palveluasunnoissa on merinäköala. Kaikki palveluasunnot ja vanhainkodin huoneet ovat suunnitellut liikuntaesteisille. Palveluasunnot ovat kalustettuja, mutta niihin voi tuoda halutessaan myös omat kalusteet.

Lemmikit ovat tervetulleita palveluasuntoihin.

Palveluasunnoissa on ilmastointi ja lämmitys. Jokaisessa asunnossa on turvahälytin ja toinen hälytin on mukana kuljetettava. Asuntojen perusvarustukseen kuuluu TV, pesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, liinavaatteet, pyyhkeet, keittiön astiat ja ruoanlaittovälineet.   

Palveluasuntojen vuokraus

Huom! Seniors hinnat nousseet 15.3. 2023 alk. Uudet hinnat alla.

Pitkäaikainen

Vuokra 792 eur / kk + sähkö kulutuksen mukaan. Vesimaksu ja 1h siivous / vko sisältyvät vuokraan. Vuokrausajan pitkäaikaisella sopimuksella voi sopia alk. 1 kk:sta aina pidempään vuokraukseen. Vuokraukseen ei sisälly vuokravakuutta.

Lyhytaikainen

Seniors palveluasunnon voi vuokrata lyhytaikaisella vuokrauksella alk. 1 vrk / 43 eur

Lyhytaikainen vuokraus sopii loman viettoon ja palveluasumisen kokeiluun Seniorsissa.

Lisäpalveluja on ostettavissa vanhainkodin palveluista, kuten fysioterapia, pyykinpesu, sairaanhoidon palvelut jne.

Palveluasuntojen oma ravintola tarjoaa aamiaisen hintaan 4,60 eur / päivä, lounaan / päivällisen hintaan 10,50 eur / päivä. Varattava ravintolasta ennen aterioille menoa. Seisova Buffet-pöytä.

Vanhainkoti Seniors Torrequebrada

Lyhyen esim. toipumisjakson voi varata vanhainkodista hintaan 69,97 eur / vrk sis. asumisen 2- hengen huoneessa. 1-hengen huoneessa hinta on 94,53 eur / vrk.  Hintaan sis. 3 ateriaa / päivä, sekä fysioterapia, toimintaterapia, lääkäripalvelut ja 24h hoiva. 

Kuukausihinta on 2099 EUR 2- hengen huoneessa ja 1- hengen huoneessa hinta on 2836 eur. Kuukausihintaan sisältyvät samat palvelut kuin lyhyen jakson hintaan. 

Seniorsin uudet hinnat ovat voimassa ajalla 15.3- 31.12.2023.  

Hinnat sis. Alv / Iva

Benalmadenan Seniors Torrequebradasta on lyhyt matka Malagaan ja rannikon muihin kaupunkeihin. Alueella on useita sairaaloita. Palvelut ovat helposti saatavilla.

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelujen palvelumaksu Seniors palveluasunnoissa ja vanhainkodeissa

Palvelumaksu maksetaan kertamaksuna kun huone tai palveluasunto varataan. Palvelumaksu on 50 eur. Maksu sis. palveluohjauksen ja varauksenteon.

Asiointipalvelut ja hälytyskäynnit 

Asiointipalvelut voivat olla apu ja tulkkaus lääkärin tapaamisella, fysioterapeutin tapaaminen asukkaan kanssa tai käynti sairaalassa.

Asiointipalveluja ovat myös:

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut hoitajan vierailu vanhainkodin asukkaan luona, asukkaan vaatteiden nimikointi, lääkkeiden ja vaippojen toimitus, sekä asiakkaan tilaamien muiden tarvikkeiden vienti.

Asiointipalvelut hintaan 20 eur / h. Lisäksi hoitajan meno-paluumatkat 5 eur Seniors Torrequebrada- Fuengirola. Sovi hoitajan käynnit aina hyvissä ajoin jotta pystymme varmistamaan palvelun.Voit myös tilata jatkuvan suomenkielisen kotihoidon tai kotipalvelun palveluasuntoihin.

Hälytyskäynnit 2h varoitusajalla 40 eur / käynti Seniors Torrequebradassa. Lisäksi hoitajan matkat 5 eur. 

Muuta tärkeää tietoa

Seniors Torrequebradan palveluasunnoilla on lämmitetty uima-allas, sauna, ravintola ja kirjasto. Ostettavia lisäpalveluja on runsaasti mm. jalkahoito, fysioterapia, kampaamo-parturi, kuntosali jne.

WIFI toimii sekä palveluasunnoissa että vanhainkodissa. Ei erillismaksua käytöstä.

Vanhainkodilla on monipuolinen viikko-ohjelma vapaa-ajan toimintoja.

Seniors Torrequebrada sijaitsee luonnonkauniilla paikalla rinteessä, mistä on lyhyt matka rantaan, Mercadonaan ja kaikkiin palveluihin. Maasto on mäkistä alueella. Taksiasema ja bussipysäkki ovat lähellä. 


Seniors Torrequebradan palveluasunnon terassi.

Palveluasuntojen uima-allas on lämmitetty talviaikaan ( +30 *c ).

Palveluasunnoilla on oma tasokas maksullinen kuntosali.

Palveluasunnoilla on oma ravintola.

Huomioitavaa!

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut ei vastaa Seniors Torrequebradan tai muiden Seniors ketjun palvelujen saatavuuksien muutoksista kesken sopimuskauden. Sopimuskausi 1.1.2023-31.12.2023.

Palveluasunnoissa mahdollisesti ilmenevät puutteet tai viat hoitaa Seniors Torrequebrada. Ilmoitukset suoraan palveluasuntojen vastaanottoon ( avoinna 24 h ) tai virka-aikana Casa Angelito koti- ja hoivapalveluille ma-pe klo 10-18. 


Seniors Torre del Mar ja Seniors Ronda vanhainkodit

Seniors Torre del Marissa ja Seniors Rondassa on saatavilla 1-2 hengen huoneita sairaanhoidon- ja lääkärinpalveluin. Hintaan sis. asuminen, 3 ateriaa / päivä, fysioterapia ja 24h hoiva.

Vanhainkodeissa ovat kuntosali, kirjasto, isot viheralueet, fysioterapia, jalkahoito, kampaaja-parturi jne.

Viikoittaista ohjelmaa ja retkiä tarjolla.

Runsaasti lisäpalveluja ostettavissa hoivan lisäksi.

Seniors Torre del Mar on paikallisasutuksen keskellä, kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitseva viehättävä linnamainen vanhainkoti. Hospital Comarcal de la Axarquia sairaalaan on vain 300 m.

Seniors Ronda on kauniilla paikalla luonnon keskellä. Seniors Rondassa on upeat näköalat ja lyhyt matka Rondan kaupunkiin. Alueen sairaala Hospital Comarcal on alle 10 min. ajomatkan päässä vanhainkodilta. 

Varaa aika Seniors näyttöön! 

Seniors Torrequebrada on vanhainkotipalvelujen johtotähti, koska se palvelee lähimpänä Costa del Solin suomalaisia eläkeläisiä ja siellä on myös palveluasuntoja itsenäisesti pärjääville asukkaille.

Seniors Torre del Mar on uusi tulokas ja suuren kysynnän vuoksi näytöt alkavat myös Torre del Marissa, Costa Tropical rannikolla. 

Torre del Marin vanhainkoti on toipumispaikka sairaalasta kotiutuessa kun vielä tarvitsee 24h hoivaa ja turvallista ympäristöä. Vanhainkodista on varattavissa huone yhdelle tai paikka kahden hengen huoneessa. 

Asukkaaksi voi tulla alk. 1 vrk ja jatkuen aina useampiin viikkoihin, kuukausiin tai vuosiin. Vanhainkoti on ikäihmisen koti tai varakoti toipumisen ajaksi kun hän tarvitsee apua 24h / vrk.