Seniors palveluasunnot ja vanhainkodit

Palveluohjaus Seniors-ketjun palveluasuntoihin ja vanhainkotipaikkoihin. Tiedustelut ja näytöt:
puh. +358 46 6143854 ja +34 613 652 184 sekä casa-angelito@hotmail.fi

Seniors palveluasunnot,Seniors Torrequebrada, sijaitsevat Benalmadenassa. Huoneistoissa on 1 mh, olohuone, pieni keittiö, iso kylpyhuone ja terassi tai parveke. Useissa huoneistoissa on merinäköala. Kaikki huoneistot ja vanhainkodin huoneet ovat suunnitellut liikuntaesteisille. Palveluasunnot ovat kalustettuja, mutta niihin voi tuoda halutessaan myös omat kalusteet.

Lemmikit ovat tervetulleita palveluasuntoihin.

Huoneistoissa on ilmastointi / lämmitys. Turvahälytin on huoneiston olohuoneessa ja toinen on mukana kuljetettava kaulanauhassa oleva hälytin. Jokaisessa huoneistossa on perusvarustus asumiseen eli TV, pesukone, mikro, kahvinkeitin, liinavaatteet, pyyhkeet, keittiön astiat ja ruoanlaittovälineet.   

Vuokraus palveluasunnot

Pitkäaikainen

Vuokra 750 eur / kk + sähkö kulutuksen mukaan. Vesimaksu ja 1h siivous / vko sisältyvät vuokraan. Vuokrausajan pitkäaikaisella sopimuksella voi sopia alk. 1 kk:sta aina pidempään vuokraukseen.

Lyhytaikainen

Seniors palveluasunnon voi vuokrata lyhytaikaisella vuokrauksella alk. 1 vrk / 40 eur. Lyhyt vuokraus sopii esim. sairaalasta palaavalle joka tarvitsee vielä turvallista ympäristöä.

Lyhytaikainen vuokraus sopii myös heille jotka haluavat kokeilla asumista palveluasunnossa, ennen kuin päättävät pidemmästä asumisesta Seniorsissa.

Lisäpalveluja on ostettavissa vanhainkodin palveluista, kuten ateriapalvelu, pyykinpesu, sairaanhoidon palvelut jne.

Palveluasuntojen oma ravintola tarjoaa aamiaisen hintaan 4,60 eur / päivä, lounaan / päivällisen hintaan 10,50 eur / päivä. Varattava ravintolasta ennen aterioille menoa. Seisova Buffet-pöytä.

Vanhainkoti Seniors Torrequebrada

Lyhyen esim. toipumisjakson voi varata vanhainkodista hintaan 67 eur / vrk sis. asumisen 2- hengen huoneessa ja 86 eur / vrk 1- hengen huoneessa. Hintaan sis. 3 ateriaa / päivä, sekä fysioterapia ja 24h hoiva. 

Kuukausihinta on 1859 EUR  2- hengen huoneessa ja 2550 eur 1- hengen huoneessa. Hinnat ovat Casa Angeliton sopimushintoja.

Hinnat sis. Alv / Iva

Benalmadenan Seniors Torrequebradasta on lyhyt matka Malagaan ja rannikon muihin kaupunkeihin. Alueella on useita sairaaloita. Palvelut ovat helposti saatavilla.

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelujen palvelumaksu Seniors palveluasunnoissa ja vanhainkodeissa

Palvelumaksu maksetaan kertamaksuna kun huone varataan. Sen summa on 50 eur. Maksu sis. välityksen, näytön ja tulkkauksen.

Asiointipalvelut 

Asiointia tarvitaan usein kun ollaan asiakkaana palvelukodissa tai asukkaana vanhainkodissa. Espanjassa asiat sujuvat omalla verkkaisella tavallaan ja asioiden eteenpäinvienti sekä asiakkaan omaisten tehtävien hoito jää usein Casa Angelito koti- ja hoivapalveluille. Näin silloin kun omaiset eivät asu Espanjassa tai omaiset eivät puhu espanjaa. Kyse voi olla lääkärin tapaamisesta tai fysioterapeutin lausunnon saamisesta, sairaalassa kontrollikäynnistä ym. Käynti myös vierailulla vanhainkodissa toipumisjaksolla olevan tai vanhainkodissa asuvan asiakkaan luona on asiointipalvelu. Asiointipalvelu voi olla myös asiakkaan vaatteiden nimikointi ja vienti vanhainkodille. Samoin lääkkeiden ja vaippojen toimitus apteekista, sekä asiakkaan tilaamien omien vesipullojen & pikkupurtavien vienti. Hinta koostuu kaikista näistä em. palveluista. Työntekijän matkat eivät sis. palvelumaksuun.

Asiointipalvelut hintaan 20 eur / h.  Työntekijän meno-paluu matkat Fuengirolasta Seniors Torrequebradaan  laskutetaan erikseen. Hinta meno-paluu yht. 5 eur.

Työntekijän matkat Seniors Torre del Mar ja Seniors Rondaan julkisen liikenteen hintojen mukaan meno- paluu. 

Palvelumaksu maksetaan myös silloin kun asunto varataan toistamiseen esim. lyhyen kokeilujakson jälkeen uudelleen. Jokainen varaus on uusi vuokrasopimus.

Huom! Ei vuokravakuutta!

Hinnat voimassa alk. 08 / 2022- 12 / 2022.  Seniorsin hintojen tarkistus vuoden 2023 alussa. Hinnat julkaistaan 1 / 2023 näillä kotisivuilla.

Seniors Torrequebradan palveluasunnoilla on lämmitetty uima-allas, sauna, ravintola ja kirjasto. Ostettavia lisäpalveluja on runsaasti mm. jalkahoito, fysioterapia, kampaamo-parturi, kuntosali jne.

WIFI toimii sekä palveluasunnoissa että vanhainkodissa. Ei erillismaksua käytöstä.

Vanhainkodissa kaikki sairaanhoidon- ja lääkärinpalvelut sis.hintaan.

Vanhainkodilla on monipuolinen viikko-ohjelma vapaa-ajan toimintoja.

Seniors Torrequebrada sijaitsee luonnonkauniilla paikalla rinteessä, mistä on lyhyt matka rantaan, Mercadonaan ja kaikkiin palveluihin. Taksiasema ja bussipysäkki ovat lähellä.


Seniors Torrequebradan palveluasunnon terassi.

Seniors Torre del Mar ja Seniors Ronda vanhainkodit

Seniors Torre del Marissa ja Seniors Rondassa on saatavilla 1-2 hengen huoneita sairaanhoidon- ja lääkärinpalveluin. Hintaan sis. asuminen, 3 ateriaa / päivä, fysioterapia ja 24h hoiva.

Vanhainkodeissa ovat kuntosali, kirjasto, isot viheralueet, fysioterapia, jalkahoito, kampaaja-parturi jne.

Viikoittaista ohjelmaa ja retkiä tarjolla.

Runsaasti lisäpalveluja ostettavissa hoivan lisäksi.

Seniors Torre del Mar on paikallisasutuksen keskellä, kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitseva viehättävä linnamainen vanhainkoti. Hospital Comarcal de la Axarquia sairaalaan on vain 300 m.

Seniors Ronda on kauniilla paikalla luonnon keskellä. Seniors Rondassa on upeat näköalat ja lyhyt matka Rondan kaupunkiin. Alueen sairaala Hospital Comarcal on alle 10 min. ajomatkan päässä vanhainkodilta. 

Varaa aika Seniors näyttöön! 

Viikoittaiset näytöt Seniors Torrequebradassa. Aika ja päivä sovittavissa.

Seniors Torre del Mar näytöt alk. 15.11.2022 klo 13.00-14.00. Varaa ajoissa aika näyttöön! Näyttö toteutuu kun on ilmoittautuneita.

Seniors Rondan näytöt sovittavissa.

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut tarjoaa edulliset hinnat kaikkiin kolmeen Seniors vanhainkotiin ja Seniors Torrequebrada palveluasuntoihin. 

Seniors Torrequebrada on vanhainkotipalvelujen johtotähti, koska se palvelee lähimpänä Costa del Solin suomalaisia eläkeläisiä ja siellä on myös palveluasuntoja hyväkuntoisille eläkeläisille.

Seniors Torre del Mar on uusi tulokas ja suuren kysynnän vuoksi näytöt alkavat myös Torre del Marissa, Costa Tropical rannikolla. 

Torre del Marin vanhainkoti on toipumispaikka sairaalasta päästessä kun vielä tarvitsee 24h hoivaa ja turvallista ympäristöä. Vanhainkodista on varattavissa huone yhdelle tai paikka kahden hengen huoneessa. 

Asukkaaksi voi tulla alk. 1 vrk ja jatkuen aina useampiin viikkoihin, kuukausiin tai vuosiin. Vanhainkoti on ikäihmisen koti tai varakoti toipumisen ajaksi kun hän tarvitsee apua 24h / vrk.