SENIORS PALVELUASUNNOT JA HOIVAKOTI


Seniors Torrequebrada sai uuden johtajan 4.3.2024. Uudet 2024 hinnat on saatu sovittua palveluasunnoille. 20.3 2024 alkaen saimme uudet hinnat myös hoivakodin 1- ja 2 hengen huoneille / vrk ja / kk.

HOIVAKOTI SENIORS TORREQUEBRADA

1 hengen huone 2950 eur / kk ( vrk 99 eur )

2 hengen huone 2185 eur / kk ( vrk 73 eur )

Sis. ALV, 24h hoiva, ateriat, pyykkihuolto, fysioterapia jne. 


PALVELUASUNNOT SENIORS TORREQUEBRADA

Uusi kuukausihinta palveluasunnoille kun 1 asukas asunnossa on 824 eur / kk + sähkö ja vesi käytön mukaan ( sis. Alv ). Joka palveluasunnossa on oma sähkö- ja vesimittari.

Uusi kuukausihinta 2 asukkaalle asunnossa on 1045 eur / kk + sähkö ja vesi käytön mukaan ( sis. Alv ).

Wifi sisältyy hintaan.

Pitkäaikaisissa vuokrasopimuksissa vuokra veloitetaan suoraan espanjalaiselta pankkitililtä ( por domiciliacion bancaria ).

Aamiainen, lounas ja päivällinen ostettavissa eri tilauksesta palveluasuntojen ravintolasta.


Seniors palveluasunnot, Seniors Torrequebrada, sijaitsevat Benalmadenassa. Os. Residencia de mayores Seniors Torrequebrada, Calle Carabela, Nueva Torrequebrada.

Huoneistoissa on 1 mh, olohuone, pieni keittiö, iso kylpyhuone ja terassi tai parveke. Kaikki palveluasunnot ja hoivakodin huoneet ovat suunnitellut liikuntaesteisille. Palveluasunnot ovat kalustettuja, mutta niihin voi tuoda halutessaan myös omat kalusteet.

Lemmikit ovat tervetulleita palveluasuntoihin.

Palveluasunnoissa on ilmastointi ja lämmitys. Jokaisessa asunnossa on turvahälytin ja toinen hälytin on mukana kuljetettava. Asuntojen perusvarustukseen kuuluu TV, pesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, liinavaatteet, pyyhkeet, keittiön astiat ja ruoanlaittovälineet.   

Palveluasuntojen vuokraus

Huom! Seniors hinnat nousseet 15.3. 2024 alk. 

Pitkäaikainen

Vuokra 824 eur / kk / 1 asukas asunnossa.

1045 eur / kk / 2 asukasta asunnossa. 

Vuokraukseen ei sisälly vuokravakuutta.

Huom! 20.3.2024 alk. Seniors Torrequebrada tarjoaa vain kk-hintaista majoitusta palveluasunnoissa.

Hoivakoti Seniors Torrequebrada

Lyhyen esim. 2 vk toipumisjakson voi varata hoivakodista. Sisältää samat palvelut kuin pitkässäkin asumisessa.

Julkaisemme hoivakodin uudet hinnat 15.3.2024.

KATSO SIVUN YLÄLAITA!

Seniorsin uudet hinnat ovat voimassa ajalla 15.3- 31.12.2024. 

 Hinnat sis. Alv / Iva

Benalmadenan Seniors Torrequebradasta on lyhyt matka Malagaan ja rannikon muihin kaupunkeihin. Alueella on useita sairaaloita. Palvelut ovat helposti saatavilla.

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelujen palvelumaksu Seniors palveluasunnoissa ja hoivakodeissa

Palvelumaksu maksetaan kertamaksuna kun huone tai palveluasunto varataan. Jokainen uudelleen varaus sis. kertamaksuna maksettavan palvelumaksun. Palvelumaksu on 100 eur ( alk. 15.3.2024 ) Maksu sis. palveluohjauksen, yhteydenpidon Seniorsiin varausta tehdessä, sopimuksen teon ja laskutuksen asiakkaalle.

Asiointipalvelut  

Asiointipalvelut voivat olla apu ja tulkkaus lääkärin tapaamisella, fysioterapeutin tapaaminen asukkaan kanssa tai käynti sairaalassa.

Asiointipalveluja ovat myös:

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut hoitajan vierailu hoivakodin asukkaan luona, asukkaan vaatteiden nimikointi, lääkkeiden ja vaippojen toimitus, sekä asiakkaan tilaamien muiden tarvikkeiden vienti.

Asiointipalvelut talvikaudella hintaan 25 eur / h. Lisäksi hoitajan meno-paluumatkat Seniors Torrequebrada- Fuengirola. Sovi hoitajan käynnit aina hyvissä ajoin jotta pystymme varmistamaan palvelun. 

Kesäaikaan emme pysty tarjoamaan asiointipalveluja koska toimimme minimi mitoituksella.

Muuta tärkeää tietoa

WIFI toimii sekä palveluasunnoissa että hoivakodissa. Ei erillismaksua käytöstä.

Seniors Torrequebrada sijaitsee luonnonkauniilla paikalla rinteessä, mistä on lyhyt matka rantaan, Mercadonaan ja kaikkiin palveluihin. Maasto on hyvin mäkistä alueella ja on hankala kulkuista rollaattoria, pyörätuolia tai inva-mopoa käyttäville. Taksiasema ja bussipysäkki ovat n. 500 m päässä hoivakodista ja palveluasunnoista.


Seniors Torrequebradan palveluasunnon terassi.

Palveluasuntojen uima-allas on käytössä huhti- syyskuu ( 20.3.2024 alk. ilmoitettu ).

Palveluasunnoilla on oma ravintola.

Huomioitavaa!

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut ei vastaa Seniors Torrequebradan tai muiden Seniors ketjun palvelujen saatavuuksien muutoksista kesken sopimuskauden. Sopimuskausi 4.3.2024-31.12.2024.

Palveluasunnoissa mahdollisesti ilmenevät puutteet tai viat hoitaa Seniors Torrequebrada. Ilmoitukset suoraan palveluasuntojen vastaanottoon ( avoinna 24 h ) tai virka-aikana Casa Angelito koti- ja hoivapalveluille arkisin ma-pe klo 10-18. 


Seniors hoivakoti