Seniors palveluasunnot ja vanhainkodit

Välitämme vuokralle Seniors-ketjun palveluasuntoja ja vanhainkotipaikkoja. Tiedustelut ja näytöt:
puh. +34 602451025 ja casa-angelito@hotmail.fi

Seniors palveluasunnot,Seniors Torrequebrada, sijaitsevat Benalmadenassa. Huoneistoissa on 1 mh, olohuone, pieni keittiö, iso kylpyhuone ja terassi tai parveke. Useissa huoneistoissa on merinäköala. Kaikki huoneistot ja vanhainkodin huoneet ovat suunnitellut liikuntaesteisille. Huoneistot ovat kalustettuja, mutta niihin voi tuoda halutessaan myös omat kalusteet.

Lemmikit ovat tervetulleita palveluasuntoihin.

Huoneistoissa on ilmastointi / lämmitys. Jokaisessa huoneistossa on perusvarustus asumiseen eli pesukone, mikro, kahvinkeitin, liinavaatteet, pyyhkeet, keittiön astiat ja ruoanlaittovälineet.   

Vuokraus

Pitkäaikainen

Vuokra 750 eur / kk + sähkö kulutuksen mukaan. Vesimaksu ja 1h siivous / vko sisältyvät vuokraan. Vuokrausajan pitkäaikaisella sopimuksella voi sopia alk. 3 kk:sta aina pidempään vuokraukseen.

Lyhytaikainen

Seniors palveluasunnon voi vuokrata lyhytaikaisella vuokrauksella alk. 1 vrk / 40 eur. Lyhyt vuokraus sopii esim. sairaalasta palaavalle joka tarvitsee vielä turvallista ympäristöä.

Lyhytaikainen vuokraus sopii myös heille jotka haluavat kokeilla asumista palveluasunnossa, ennen kuin päättävät pidemmästä asumisesta Seniorsissa.

Lisäpalveluja on ostettavissa vanhainkodin palveluista, kuten ateriapalvelu, pyykinpesu, sairaanhoidon palvelut jne.

Palveluasuntojen oma ravintola tarjoaa aamiaisen hintaan 4,60 eur / päivä, lounaan / päivällisen hintaan 10,50 eur / päivä. Varattava ravintolasta ennen aterioille menoa. Seisova Buffet-pöytä.

Lyhyen esim. toipumisjakson voi varata myös vanhainkodin puolelta, missä hintaan 66 eur / vrk sis. asuminen 2- hengen huoneessa ja 24h hoiva. Ateriat tilattavissa sovitusti.

Vanhainkodissa on 1-2 hengen huoneita. Kuukausihinta on 2684 EUR  1- hengen huoneessa. 2- hengen huoneessa kuukausihinta on 1957 eur. Hinta sis. asumisen ja 24h hoivan. 

Tilattavat ateriapalvelut ovat joko puolihoito 302,50 eur / kk tai täysihoito 499,60 eur / kk.

Hinnat sis. Alv / Iva

Välityspalkkio

Välityspalkkio pitkäaikaisessa min 3kk vuokrauksessa maksetaan kun asunto varataan. Sen summa on 180 eur kertamaksuna.

Välityspalkkio lyhytaikaisessa  vuokrauksessa on 30 eur kertamaksuna esim. viikon vuokrauksessa. Välityspalkkio maksetaan kun asunto varataan.

Välityspalkkio maksetaan myös silloin kun asunto varataan toistamiseen esim. lyhyen kokeilujakson jälkeen uudelleen seuraavana talvikautena. Jokainen varaus on uusi vuokrasopimus.

Tarvittaessa tulkkaamme vuokrasopimukset, sekä vanhainkodin palvelusopimukset. 

Näyttö ja tulkkaus sis. välityspalkkioon.

Varaa aika Seniors Torrequebradan näyttöön! 

Talossa on lämmitetty uima-allas, sauna ja kirjasto. Ostettavia lisäpalveluja on runsaasti mm. jalkahoito, fysioterapia, kampaamo-parturi, kuntosali jne.

Vanhainkodissa kaikki sairaanhoidon- ja lääkärinpalvelut sis.hintaan.

Vanhainkodilla on monipuolinen viikko-ohjelma vapaa-ajan toimintoja.

Seniors Torrequebrada sijaitsee luonnonkauniilla paikalla rinteessä, mistä on lyhyt matka rantaan, Mercadonaan ja kaikkiin palveluihin. Taksiasema ja bussipysäkki ovat lähellä.


Seniors Torrequebradan palveluasunnon terassi.

HUOM!

Esittelyt ajalla 22.3- 18.5.2022 ( ei Pääsiäisenä 18.4 ) Ravintola Nuriasolissa ma-ke klo 11-15. Kahvi- ja teetarjoilu. Esittelijämme kertoo Seniors -ketjun palveluista sekä ohjaa Aurinkorannikon ikäihmisten palveluista.

Ravintola Nuriasol, os. Calle Francisco Rivera Paquirri 23, Los Boliches, Fuengirola.

Sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Nuriasol Apartamentos. Sisäänkäynti ravintolaan kadun puolelta. Ravintolan pääoven läheisyydessä on luiska liikuntaesteisille. 

Sisäänkäynti 2 on Nuriasol Apartamentoksen vastaanoton kautta pääovista ja oikealta hissillä 2.kerrokseen, mistä uima-allas pihan kautta ravintolaan. Liikkuminen onnistuu pyörätuolilla. Avustamme pyörätuoliasiakasta tarvittaessa, kuten myös Nuriasolin vastaanoton henkilökunta.

Tervetuloa!Seniors Torre del Mar vanhainkoti 

Torre del Marissa on saatavilla 1-2 hengen huoneita sairaanhoidon- ja lääkärinpalveluin. Hintaan sis. asuminen ja 24h hoiva. 

Tilattavat ateriat ovat joko puolihoito tai täysihoito. 

Vanhainkodissa on kuntosali, kirjasto, isot viheralueet, fysioterapia, jalkahoito, kampaaja-parturi jne.

Viikoittaista ohjelmaa ja retkiä tarjolla.

Runsaasti lisäpalveluja ostettavissa hoivan lisäksi.

Seniors Torre del Mar on keskellä kaupunkia sijaitseva viehättävä linnamainen vanhainkoti, josta on lyhyt matka mm. Torre del Marin juna-asemalle, Hospital Comarcal de la Axarquia sairaalaan ja rantaankin on vain muutama sata metriä.

Varaa aika Seniors Torre del Mar esittelyyn!